ACI Packaging

ACI Packaging (Adelaide, Australie) verhoogde in 2001 de productie van flessen (voornamelijk wijn en bier) met 50% door de toevoeging van nieuwe glasovens. Om het toegenomen volume te kunnen transporteren, klopte ACI (weer) bij Frog aan. Het bestaande systeem van 12 voertuigen werd uitgebreid met 6 nieuwe AGVs.

De glasovens zijn direct verbonden met zes verschillende productielijnen. Van deze productielijnen gaan de flessen direct naar de stapelaars. De stapelaars plaatsen de flessen een aantal lagen hoog op een pallet, waarbij ieder laag gescheiden wordt door middel van karton. De hoogte van de pallets varieert tussen de 1 en 2,8 meter, met een maximum gewicht van 1200kg.

De AGVs transporteren de geladen pallets naar de wikkelmachine alwaar deze in plastic worden gewikkeld voordat zij worden doorgestuurd naar de klanten. Om te voorkomen dat het glas niet valt tijdens transport, zijn de voertuigen uitgerust met een klem mechanisme dat de flessen stabiliseert. Het transport van lege pallets en karton naar de stapelaars wordt ook door de AGVs verzorgd.

Laatste nieuws

Product type

Foto van product PalletMovers

PalletMovers

Pallet Movers zijn Frog AGVs speciaal ontwikkeld voor het vervoer van alle formaten pallets. De lading kan variëren van glazen flessen tot computers, printers of staalplaten. Pallet Movers zijn geďnstalleerd bij o.a. Nestle, ACI en Hewlett Packard.

Lees meer
Questions about agv's? Contact us